RSS Feed Twitter

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Διήμερο Περιβαλλοντικών Δράσεων στην Λυγιά Λευκάδος 28/29.06.2014

Posted on : 10:39 π.μ. | By : Π.Ε.Α.Σ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Διήμερο Περιβαλλοντικών Δράσεων στην Λυγιά Λευκάδος 28/29.06.2014


Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό και Αθλητικό σύλλογο Κατούνας Λευκάδος, διοργανώνει διήμερο εθελοντικών υποβρυχίων καθαρισμών στην Λυγιά Λευκάδας στις 28 και 29 Ιουνίου 2014.
Η οργάνωσή μας ανταποκρίνεται έμπρακτα στην πρόσκληση του ιδιαίτερα δραστήριου και ευαισθητοποιημένου σε θέματα περιβάλλοντος συλλόγου της Κατούνας Λευκάδος και επισκέπτεται για ακόμη μια φορά την Λευκάδα, φιλοδοξώντας να συμβάλλει με τις δυνάμεις της  στην προσπάθεια των κατοίκων  για διατήρηση της ομορφιάς της περιοχής τόσο στην στεριά όσο και στους βυθούς της.
Θα πραγματοποιηθούν δυο καθαρισμοί βυθών στο λιμάνι της περιοχής, το μεσημέρι του Σαββάτου 28/6 και το πρωί της Κυριακής 29/6, ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή δημόσια ενημερωτική εκδήλωση στον χώρο του Λιμανιού, στην οποία θα έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θάλασσες  μας αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει στην λύση τους.
Απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην κοινή αυτή προσπάθεια και να ενώσουμε όλοι μαζί την φωνή και την θέλησή μας για να μπορέσουμε κάποτε να χαρούμε, την φύση που τώρα ονειρευόμαστε.
Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται απο το σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων Λυγιάς - Κατούνας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Λυγιάς, τους δημότες του κοινοτικού διαμερίσματος Κατούνας, το λιμεναρχείο Λυγιάς και το Δήμο Λευκάδας.
Δημοσιεύτηκε στις: 26/06/2014

No Response to "Διήμερο Περιβαλλοντικών Δράσεων στην Λυγιά Λευκάδος 28/29.06.2014"